Leerlingen bepalen hun eigen leerpad met School24: alle features voor leerlingen op een rij

6 september 2022

Leer jij het liefst door het lezen van samenvattingen, het stampen van begrippenlijsten, het heel veel oefenen met opgaven, het bekijken van video’s of een combinatie daarvan? In de digitale leeromgeving van School24 kan het allemaal. We zetten alle features voor leerlingen op een rij.

Je kijkt over de schouder van een jongen mee die op zijn laptop werkt in de leeromgeving van School24.

Wat is School24?

School24 is eigenlijk een digitaal les- en werkboek. Je vindt er alle lesstof gestructureerd op een rij en in verschillende vormen (samenvattingen, video, opgaven, etc.).

 

Door de volledigheid van ons aanbod, kunnen we iedere leerling bijstaan in zijn of haar leerproces. Onze missie is om iedere leerling gelijke kansen op kwaliteitsonderwijs te bieden.

De lesstof: compleet & overzichtelijk

Of je nu in de eerste klas van het vmbo of de zesde klas van het vwo zit, alle onderwerpen die jij als leerling moet kennen staan in onze digitale lesmethode. We zijn het meest complete leerplatform van Nederland.

 

Op de overzichtspagina van ieder vak vind je alle onderwerpen / hoofdstukken op een rij. Zo wordt de lesstof behapbaar en overzichtelijk en kun je gestructureerd leren per onderwerp.

Bepaal je eigen leerpad

Bepaal zelf hoeveel tijd je aan ieder onderwerp besteedt. Sla onderwerpen over, of blijf wat langer bij een moeilijk onderwerp hangen. Kies hoe je de lesstof wilt behandelen: kijk een geanimeerde uitlegvideo, lees de samenvatting, maak wat oefenopgaven of leer met behulp van flashcards.

 

Onze leeromgeving geeft leerlingen de vrijheid om hun eigen leerpad te bepalen. Leer op de manier die het beste bij jou past.

Weet hoe je ervoor staat

Wij houden al je scores bij, zodat jij precies kunt zien welke onderwerpen je onder de knie hebt en aan welke onderwerpen je nog meer aandacht moet besteden.

 

Je docent kan huiswerkopdrachten in het platform opgeven. Je docent kan deze vervolgens ook nakijken en voorzien van feedback.

 

Aan de hand van de oefentoetsen en oefenexamens test jij of je klaar bent voor dat proefwerk.

5000+ GRATIS samenvattingen met School24

School24 is het alles-in-één digitale leerplatform voor de middelbare school. In de online leeromgeving vind je geanimeerde video’s, samenvattingen en begrippenlijsten, en oefen je met opgaven en flashcards. Zo ben jij het hele jaar door goed voorbereid op de lessen en toetsen! Wist je dat alle samenvattingen gratis zijn?