Extra voor examenleerlingen: online examentrainingen van OnlineSlagen

18 februari 2022

School24 biedt veel mogelijkheden voor alle leerjaren, maar in het examenjaar is een goede ondersteuning extra belangrijk. Daarom bieden we examenleerlingen ook net wat extra! Examenleerlingen die gebruik maken van School24, krijgen ook toegang tot de online examentrainingen van OnlineSlagen.

Online examentrainingen van OnlineSlagen

OnlineSlagen is de grootste aanbieder van online examentrainingen. Aan de hand van uitlegvideo’s, samenvattingen en oefenopgaven met uitgebreide uitleg wordt de gehele examenstof stap voor stap doorlopen. Wanneer een leerling de examentraining af heeft, is hij volledig voorbereid op de school- en eindexamens!

Digitaal oude examens oefenen

Het oefenen van oude examens is een essentieel onderdeel van de voorbereiding. Leerlingen raken zo vertrouwd met de omvang, de vraagstellingen en het niveau van het examen. Daarom bevatten de online examentrainingen van OnlineSlagen naast honderden oefenopgaven ook officiële examens van voorgaande jaren.

Leerlingen kunnen de oude examens digitaal maken en hoeven dus niets te printen. Na afloop wordt het eindcijfer automatisch berekend en krijgen leerlingen een overzicht van welke onderdelen goed gaan en welke nog wat extra aandacht nodig hebben. Vervolgens kan er ook gefilterd worden op deze onderdelen. Zo leren leerlingen doelgericht voor hun examens.

 

Kortom, School24 biedt alles wat examenleerlingen nodig hebben voor een geslaagd examenjaar!

School24 inzetten bij jou op school?

Wil je een demonstratie van de leeromgeving, licenties aanvragen of heb je andere vragen? Neem voor meer informatie over School24 contact met ons op. We helpen je graag verder!

+31 6 30 64 52 91

info@onlineslagen.nl